Be your own kind of beautiful.
 
 
 

Olen Mira Heino, kosmetologi ja ammattimeikkaaja. Nautin työstäni erittäin paljon ja inspiroidun asiakkaiden kanssa työskentelystä. Koen olevani parhaimmillani, kun saan käyttää ammatillista osaamistani luomalla asiakkaalle kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tavoitteeni on, että asiakkaan astuessa ovesta sisään hän kokee olevansa hyvissä käsissä.

Kaipaatko ehkä apua arkimeikin tekoon tai uusia ideoita? Onko sinua vaivannut jokin asia kasvojen ihossa, jonka koet haasteellisena hoitaa? Oletko kyllästynyt piirtämään kulmat joka aamu kynällä? Vai kaipaatko arjen keskellä ihan vain hemmottelua ja pysähtymistä? Olen täällä juuri sinua varten. Toteutan hoitoni yksilöllisesti ja toiveitasi kuunnellen. Tekemäni hoidot ovat nykyaikaisia, korkealuokkaisia ja tuloksellisia.

Kauneushoitolaani olen valinnut monipuolisen valikoiman laadukkaimpia tuotteita, joihin itse uskon. Intohimoni kauneusalaa kohtaan näkyy myös ahkerana kouluttautumisena. Olen suorittanut meikkaajan ammattitutkinnon, kestopigmentoinnin tutkinnon, sekä useita kemiallisten kuorintojen kursseja. Käyn myös säännöllisesti täydennyskoulutuksissa ja ylläpidän ammattitaitoani.

IMG_0711.JPG

Olen myös kuullut, että minulla on hyvät kädet. Uskonkin, että kosketuksella on erityinen, hoitava vaikutus. Pyrin aina kohtaamaan asiakkaat niin kuin toivoisin, että minut kohdataan: lempeästi kuunnellen ja hellästi hoitaen, olemalla heitä varten.

Paras palkinto työstäni on onnellinen, hyvin hoidettu asiakas, joka kokee että kokonaisvaltaisen hoidon lisäksi hänet on kohdattu myös ihmisenä ja persoonana.

Olet lämpimästi tervetullut kauneusstudio Fokukseen!

 
Mira Heino