Meikkauspalvelut

 

Meikki voi olla hillitysti piirteitäsi korostava tai sävähdyttävä kokonaisuus voimakkaampia värejä! Meikin kestävyys, oikeat värit ja kantajansa näköinen look ovat aina tavoitteenani tehdessäni meikkiä. Luodaan sinulle yhdessä upea ehostus elämäsi eri hetkiin!

Käytän meikkauksissa laadukasta ruotsalaista Make Up Store -kosmetiikkasarjaa.
Make Up Store ajan hermolla oleva runsaista pigmenteistään ja korkeasta laadustaan tunnettu kosmetiikkasarja. Sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja sopivat erinomaisesti herkemmällekin iholle.

Kosmetologin tutkinnon lisäksi olen suorittanut meikkaajan tutkinnon. Päivitän ja pidän yllä ammattitaitoani seuraamalla tarkasti alan uusimpia tuulia ja kouluttautumalla säännöllisesti.

 

Pikameikki 20 min 37 €

Yhden vapaasti valittavan alueen meikkaus. Esimerkiksi: pohja, silmät, huulet tai kulmat.

Päivämeikki 30 min 47 €

Raikas päivämeikki, jossa sinulle luodaan kuulas meikkipohja, korostetaan kevyesti silmiä sekä punataan huulet.


Juhlameikki 60 min 70 €

Viimeistelty meikki arkeen tai juhlaan. Juhlameikki tehdään makusi mukaan voimakkaampana tai hieman kevyempänä. Meikkiin kuuluu kestävä meikkipohja korostuksineen, toivottu silmämeikki sekä kulmien ja huulten korostus.


Häämeikki 60 min 75 €

Tee sinulle kestävän ja parhaita puoliasi korostavan meikin elämäsi tärkeimpään päivään. Meikkiin kuuluu ihotyypin mukainen kosteusvoide sekä pohjustustuote, kestävä meikkipohja korostuksineen, silmien ehostus sekä kulmien ja huulten korostus. Lisäpalveluna silmiin irtoripset/ripsinauhat (10-15€). Suosittelen varaamaan koemeikin 2-3 viikkoa ennen erityistä päivääsi.


Koemeikki 60 min 75 €

Ennen tärkeää päivääsi suunnittellaan yhdessä sinun näköisesi meikki.


Vuosilukumeikki 60 min 70 €

Kultainen 60-luku, tai 20-luvun villit charleston juhlat! Toteutan sinulle tyylikkään vuosilukumeikin juhlien teeman mukaisesti. Meikkiin kuuluu kestävä pohjameikki, silmien meikkaus, kulmien ja huulten korostus.


Kuvausmeikki 60 min 70 €

Onko sinulla tulossa tärkeä kuvaus, jossa haluat olla parhaimmillasi? Toteutan kuvausmeikit laadukkaasti ja ammattitaidolla. Meikkiin kuuluu kestävä pohjameikki korostuksineen, silmien ehostus sekä kulmien ja huulten korostus.

Meikkaus opastus ryhmille

Toteutan demomeikin yhdelle osallistujalle (toiselle puolelle kasvoja) kertoen ja näyttäen yksityiskohtaisesti. Meikkauksen vaiheet käydään läpi alkaen kestävän meikkipohjan tekemisestä korostuksineen, jatkaen silmien meikkaukseen sekä kulmien ja huulten korostukseen. Tämän jälkeen jokainen saa harjoitella meikkiä omille kasvoilleen ja minä samalla neuvon jokaista vuorollaan. Katsomme kaikille omiin väreihin sopivat tuotteet. Lisäksi käymme läpi myös siveltimien käytön ja puhdistuksen.
Tulethan opastukseen puhtain kasvoin ilman meikkiä.

Kesto osallistujamäärästä riippuen 1-3 h. Mukaan mahtuu 2-5 osallistujaa ja hinta on 33€/osallistuja.
Varaathan ajan opastukseen puhelimitse tai s-postilla.


Henkilökohtainen meikkausopastus 90 min 90 €

Henkilökohtaisessa meikkiopastuksessa kartoitetaan aluksi toiveesi ja sinulle sopivat värit. Sen jälkeen teen sinulle demomeikin, joka sisältää kestävän meikkipohjan korostuksineen, silmämeikin toiveidesi ja silmäsi muodon mukaisesti (esim. smokey eye, banaanivarjostus tms.), sekä huulten ja kulmien korostamisen. Katsomme myös eri tarkoituksiin sopivat meikkisiveltimet ja käymme läpi niiden puhdistuksen.

Henkilökohtainen meikkikurssi 50 min 65 €

Henkilökohtaisella meikkikurssilla sinulle toteutetaan toiveidesi mukainen meikki ja samalla käydään läpi sinulle sopivat värit ja tuotteet. Meikkikurssiin sisältyy vähintään 65 € edestä Make Up Storen meikkituotteita joten maksat vain tuotteista.

Lisäpalvelut :

  • Ripsinauhojen / ripsitupsujen laitto silmiin 15 €

 

GALLERY