Prestige22

Talvi on vuodenaika jolloin ihomme joutuu usein erityisen koetukselle. Lämpötilan vaihtelut sekä ulkona että sisällä tuovat omanlaisiaan haasteita iholle. On siis aika ottaa tehokkaat hoitomenetelmät käyttöön. Tässä postauksessa kerron yhdestä kasvohoito vaihtoehdosta minkä olen ottanut hoitovalikoimaani uuden kasvohoidon, joka sopii mielestäni loistavasti talvi-ihon hoitoon moninaisten vaikutuksiensa vuoksi.

Hoitosarja on nimeltään Prestige22 ja se on lähtöisin Israelista. Prestige hoitosarja on luotu laboratorioissa joissa on yli 30 vuoden kokemus kosmetiikka-alasta sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa. Sarja on tehokas ja siinä on hyödynnetty erinomaisia raaka-aineita kuten peptidejä, retinoleja ja mm. hedelmähappoja.

HELMIKUUSSA 2019 tarjoan asiakkailleni PRESTIGE22 kasvohoidon

(kesto 1 tunti) hintaan 79€ (norm. hinta 115€)


prestige kasvohoito

Prestige22 hoidon vaikutukset

  • Poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa

  • Tasoittaa juonteita ja eheyttää ihoa

  • Lisää kimmoisuutta

  • Kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä

  • Vaalentaa pigmenttimuutoksia

 

Hoidon kulku

Alkupuhdistus suoritetaan Alpha&beta Soap kevyesti vaahtoavalla kasvosaippualla, joka sisältää ihoa uudistavia hedelmähappoja.

Hoidon toisessa vaiheessa tuleva rakeellinen retinolinaamio kuorii kevyesti iholta kuollutta pintakerrosta. Aromikas, miedosti kahvilta tuoksuva naamio sisältää mm. retinolia sekä arabian kahvipavun kuorta.

Kolmannessa vaiheessa iholle levitetään kosteuttava sekä kiinteyttävä mineraalinaamio jossa vaikuttava vihreä savi myös puhdistaa ja tasapainottaa talineritystä.

Neljännessä vaiheessa kasvoille levitetään kiinteyttävä lifting serum, sekä tehdään iholle napakoittava hieronta. Seerumi sisältää ihoa välittömästi sekä pitkäkestoisesti kiinteyttäviä peptidejä.

Lopuksi juonnekohtiin levitetään Age Recovery voide joka lisää niihin volyymiä. Se sisätää myös peptidejä sekä soijaproteiineja, joilla on myös ihoa kiinteyttävä vaikutus.

Rakeellinen naamio

Rakeellinen naamio

Mineraalinaamio

Mineraalinaamio


Hoidon jälkeen iho on kosteutettu, puhdistettu sekä kimmoisampi. Suosittelen hoitoa noin 1,5 kk välein 4-6 kerran sarjana, jonka jälkeen sitä voi jatkaa harvemmin ylläpitävänä hoitona yhdessä sopivien kotihoito tuotteiden kanssa.

Hoito on Anti age painotteinen ja sopii parhaiten +40 iholle, toki yksittäisenä tehohoitona myös hieman nuoremmallekin iholle. Viimeiset kuvat ovat ennen ja välittömästi jälkeen hoidon. Kuten näette hoidon jälkeen on nähtävissä selkeitä muutoksia ihon sävyssä sekä pinnassa. Tuloksien pysyvyyden kannalta parhaat tulokset saat tekemieni kasvohoitojen sekä säännöllisen kotihoidon kulkiessa rinta rinnan toisiaan tukien. On myös tärkeää, että sinulla on itsellesi sopivat hoitotuotteet, joilla huolehdit ihosi kunnosta.

Olet lämpimästi tervetullut hoitavaan ja rentouttavaan hetkeen luokseni.

Mira